Både med masser af hestekræfter gæster Aalborg

Nyhedsbillede
09.02.2017

Som en del af sommerens Aalborg Regatta vil det britiske P1 Superstock mesterskab afvikle den første af deres sejladser i år

Som en del af sommerens Aalborg Regatta vil det britiske P1 Superstock mesterskab afvikle den første af deres sejladser i år. P1 Superstock er et mesterskab, hvor både med kraftige motorer konkurrerer mod hinanden. Den 9. 10. og 11. juni vil det foregå på Limfjorden.

Tirsdag den 7. februar besøger arrangørerne Aalborg for at besigtige Limfjorden og forholdene, som bådene vil sejle under til sommer. Når mesterskabet bliver afviklet i Aalborg, vil det være første gang mesterskabet kommer til Skandinavien.

”At være vært for en P1-begivenhed giver os en fantastisk mulighed for at præsentere Aalborg som en levende eventby. Vi har nogle rigtige smukke rammer med Limfjorden og de to havnefronter til netop sådan en event. Vi er stolte over at være vært for arrangementet og er sikre på at borgerne i Aalborg vil tage godt imod det og møde talstærkt op,” fortæller borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

”Vi glæder os meget til at komme til Aalborg og få muligheden for at præsentere mesterskabet for et nyt publikum. Det er et positivt skridt frem for os at komme til det europæiske kontinent. Vi arbejder for at skabe begivenheder, der tiltrækker publikum, gavner den lokale økonomi og skaber markant positiv omtale,” forklarer Robert Wicks fra P1.

Bådene, der anvendes, P1 Panther 28SS, har 250 hestekræfter og kan skyde en fart på over 110 km i timen.

Interessen omkring sportsgrenen er stor og fortsat i stærk stigning. Løbet i Aalborg vil blive tv-transmitteret blandt andet af Sky Sport.

I forbindelse med besøget tirsdag vil der være mulighed for at interviewe borgmester Thomas Kastrup Larsen og Robert Wicks fra P1

FØLG os og bliv opdateret

 OP